Regjistrimi i jahteve nën flamurin e Ishujve të Virgjër Britanikë

separator
Përdorimi Privat - Regjistrimi i BVI
Tarifa jonë e shërbimit gjithëpërfshirës (Kjo përfshin të gjitha përkthimet dhe tarifat e ndërlidhësve):
Shërbime opcionale që mund të ofrojmë:
Vendosni tarifat për kompaninë LLC
Licenca e radios - PIK
Total: 
Informacione për pronarët e jahteve
DETAILS OF THE YACHT
cm
cm
cm
kw
knots
Detail of Yacht to be register

Qëndro i lidhur