Na Kontaktoni

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI).

Regjistrohu Yacht BVI

Ne operojmë nga Emiratet e Bashkuara Arabe, SHBA dhe MB

USA. +1 302 595 1103
UK. +44 231 105 1777

info@register-yacht-bvi.com

Mon-Fri: 9.00 AM – 22.00 PM


Qëndro i lidhur