• main-banner-bvi

  BRITISH VIRGIN ISLANDS REGJISTRIM ANIKE

  Regjistrimi i jahteve në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI).

Regjistroni varkën tuaj në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI)

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në British Virgin Island, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Ishullin e Virgjër Britanik duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Ishullin e Virgjër Britanik ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në ishullin e Virgjër Britanik.


Regjistrimi i anijes BVI është një proces relativisht i thjeshtë që mund të përfundojë shpejt dhe lehtë. Nuk ka kufizime në pronësinë e huaj të jahteve të regjistruar në BVI, duke e bërë atë një zgjedhje popullore për pronarët e anijeve ndërkombëtare.

Anijet e regjistruara BVI njihen ndërkombëtarisht dhe mund të lundrojnë në shumicën e vendeve pa problem. Në përgjithësi është më kosto-efektive sesa regjistrimi në vende të tjera.

Regjistrimi i anijeve BVI rregullohet nga standardet ndërkombëtare të sigurisë dhe sigurisë detare, të cilat garantojnë që anijet e regjistruara të jenë të sigurta dhe të sigurta.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të BVI.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI), dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e noterizuar e pasaportës

2) Dëshmia e marrëveshjes së pronësisë / shitjes

3) Një kopje të certifikatës së ndërtuesit

4) Dokumentet e formimit të kompanisë (Nëse regjistrimi do të jetë nën emrin e kompanisë)

5) Certifikata e Ndarjes (nëse është e aplikueshme)

24 - 72 orë pune
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e BVI.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur