LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të BVI Anëtarësimi / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit BVI. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje BVI për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Na kërkohet të kemi Dëshminë e pronësisë, kopjen e pasaportës, dokumentet e regjistrimit të mjetit lundrues, licencën e radiostacionit, listën e pajisjeve të sigurisë, certifikatën e sigurimit, pajisjet e radio komunikimit, licencën e operatorit radiofonik.

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur